Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Ursula Mirouet (1948)
Ursula Mirouet (1948) este o carte scrisa de Honore de Balzac (1799 - 1850), romancier, critic literar, eseist, jurnalist si scriitor francez. Balzac este considerat unul dintre cei mai mari scriitori francezi in domeniul romanului realist, romanului psihologic si a romanului fantastic. Carte cu un desen al autorului, o prefata de Sen Alexandru.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Ursula Mirouet (1948)

  • 59.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Honore de Balzac
An publicare 1948
Editura Cartea Romaneasca
Limba romana
Numar pagini 441
Stare satisfacatoare