Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Sleep 1978 (cu dedicatie)

Sleep 1978 (cu dedicatie), a volume that contains 331 figures and 94 tables, about: sleep onset, pathology of child, sleep and coma, psychiatry, neuropphysiology, idipathic hypersomnia, pharmacology and methodolgy…Fourth European Congress on Sleep Research, Targu Mures, 1978.

Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Sleep 1978 (cu dedicatie)

  • 98.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor L. Popoviciu B. Asgian G. Badiu
An publicare 1980
Editura S. Karger
Limba engleza
Numar pagini 794
Stare foarte buna