Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Mass-Media in tranzitie
Mass-Media in tranzitie este o carte scrisa de Petru Panzaru. Din sumarul acesteia: Realitatea din perspectiva socio-lingvistica, Concepte referentiale, Fapte de viata si fapte de presa, Procedee autohtone si universale, Limbaj-politica-presa, Presa in perioada de tranzitie, Mass-media la judecata istoriei, Studii de caz.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Mass-Media in tranzitie

  • 14.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Petru Panzaru
An publicare 1996
Editura Fundatia Rompres
Limba romana
Numar pagini 129
Stare foarte buna