Vezi cos Comanda
Actualitati in hematologie
Volumul isi propune sa fie pe de o parte, un ghid printre unele incertitudini(celula tulpina; tratamentul leucemiilor acute), iar pe de alta parte, se refera la unele certitudini: problema hemoglobinelor anormale, pericolul major al abuzului in utilizarea unor medicamente, coagularea intravasculara diseminata.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Actualitati in hematologie

  • 9.90Lei

Disponibilitate: Ultima bucata!


Autor George Popa
Editura Junimea
Limba romana
Numar pagini 172
Stare buna