Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Convorbire tarzie
Din cuprinsul volumului de schite si nuvele Convorbire tarzie, de Stelian Baboi: Prima iubire, Evocare lina, Dati-mi voie sa fiu trist, O, ce multa fericire, De bucurie m-am ascuns de mine, Fata in mov, Dupa apusul cortinei, Patimile celui din flori, Lacrima si tacere, Nu fiti tristi, pamanteni, Amara Maria in zorii liliacului, Bivolul de la amiaza, Clopotele iubirii.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Convorbire tarzie

  • 6.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Stelian Baboi
An publicare 1990
Editura Junimea
Limba romana
Numar pagini 316
Stare foarte buna