Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Front de inimi
Departe de a-si asculta incantat propria-i voce, Nicolae Rotaru, autorul volumului de povestiri de razboi Front de inimi, este un autor despre care lesne poti spune ca urmareste ceva, ca paginile sale au finalitate. Dupa ce a debutat cu poezie in anul 1984 si cu proza scurta la editura Facla, Rotaru mai publica doua carti de proza: Semne de arma si Lumina zilei.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Front de inimi

  • 6.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Nicolae Rotaru
An publicare 1991
Editura Militara
Limba romana
Numar pagini 207
Stare foarte buna