Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Vietile paralele ale arborilor
Din sumarul volumului de schite Vietile paralele ale arborilor, de Mircea Carloanta: Din nou Lotru, Amintirile soldatului Morosan, Floare de salcam, O, tempora, Din nou hulub, Amintirile soldatului Tudur, Explozia, Copacul din Luna, Taietura cu zmeura, Cod secret.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Vietile paralele ale arborilor

  • 5.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Mircea Carloanta
An publicare 1978
Editura Militara
Limba romana
Numar pagini 205
Stare buna