Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Dialoguri romano-germane
Dialoguri romano-germane cuprinzand Alfabetul romano-german, Vocabular de cuvinte din toate ramurile, Exercitii practice asupra declinatiilor si conjugarii verbelor auxiliare, Fraze uzuale la diferite ocazii, Conversatiuni de sujete variate, Epistolar privat si comercial, dupa cei mai buni autori, o lucrare de M. Rudinescu. Editiunea a zcea cu indreptari si adaose.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Dialoguri romano-germane

  • 38.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor M. Rudinescu
An publicare 1932
Editura Socec
Limba romana
Numar pagini 142
Stare foarte buna