Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Exercices anecdotiques ou Themes italiens gradues (1879)
Atentie, cartea Exercices anecdotiques ou Themes italiens gradues (1879), de L. Sforzosi, nu are coperta fata/verso si ii lipsesc filele 145, 167! Interior impecabil! Exercices anecdotiques ou Themes italiens gradues et une serie progressive d'anecdotes francaises, quatrieme edition, entierement revue, corrigee et augmentee par L. Furitani, docteur en droit, professeur d'italien a l'Ecole Superieure de commerce de Marseille.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Exercices anecdotiques ou Themes italiens gradues (1879)

  • 50.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor L. Sforzosi
An publicare 1879
Editura J. H. Truchy
Limba italiana/franceza
Numar pagini 318
Stare satisfacatoare