Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Culegere de probleme de mecanica tehnica Vol.I (Gh. Tomescu)

Culegere de probleme de mecanica tehnica Vol.I (Gh. Tomescu), un manual pentru scolile tehnice de maistri ce contine anexe in afara texului. Din cuprins: Centre de greutate, Frecarea, Miscarea elicoidala, Lucrul mecanic, Energia cinetica, Momentele fortelor, Cienmatica mecanismelor, Masini simple, Sisteme de forte in spatiu, Ciocniri, Cupluri.

Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Culegere de probleme de mecanica tehnica Vol.I (Gh. Tomescu)

  • 29.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Gh. Tomescu P. Ghisoiu
An publicare 1961
Editura de Stat Didactica si Pedagogica
Limba romana
Numar pagini 396
Stare foarte buna