Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Elemente  de lingvistica romanica (cu dedicatie)
Elemente de lingvistica romanica (cu dedicatie) este o lucrare ce contine dedicatia autoarei, Michaela Livescu. Cartea de fata este o incercare de descriere a limbilor romanice, a conditiilor istorice si a spatiului in care s-au format acestea. A fost urmarita contributia elementelor constitutive, in primul rand a stratului latin, a substraturilor, superstraturilor si a diverselor alte influente.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Elemente de lingvistica romanica (cu dedicatie)

  • 41.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Michaela Livescu
An publicare 2003
Editura Universitaria
Limba romana
Numar pagini 307
Stare foarte buna