Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Engleza pentru cautarea unui loc de munca (ghid practic)
Engleza pentru cautarea unui loc de munca. Ghid practic este o lucrare bine intocmita de Serena Murdoch Stern. Pentru o angajare la o firma straina trebuie sa stim cum sa redactam un CV, o scrisoare de intentie, sa intelegem bine structura unei intreprinderi, sa cunoastem meseriile, relatiile sociale. Uneori acest lucru devine o problema, in special daca interviul se desfasoara in alta limba decat cea materna. Cartea de fata este foarte utila in a ne invata cum sa ne descurcam mai usor in limba engleza la un interviu: vom invata esentialul (dialoguri in diverse situatii si expresii-cheie care trebuie retinute), vom exersa ( rezolvand exercitii care au raspuns, astfel incat sa ne putem autoevalua in orice moment), vom afla importante sfaturi privind culturile unor tari.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Engleza pentru cautarea unui loc de munca (ghid practic)

  • 28.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Serena Murdoch Stern
An publicare 2007
Editura Teora
Limba engleza/romana
Numar pagini 130
Stare foarte buna