Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Improve your English. A challenge for young learners
Materialul Improve your English. A challenge for young learners este o culegere de exercitii gramaticale si texte literare, urmate de glume si texte umoristice menite sa ii inveseleasca si relaxeze pe cei care vor incerca sa patrunda tainele limbii engleze. Prin aceasta carte autorii au dorit sa ofere elevilor claselor primare si gimnaziale posibilitatea sa isi imbogateasca si consolideze cunostintele de engleza si sa le starneasca interesul si dorinta de a citi in aceasta frumoasa limba.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Improve your English. A challenge for young learners

  • 19.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Adriana Stoenescu Lucia Barbu Eugenia Sendroiu
An publicare 2002
Editura Agora
Limba engleza
Numar pagini 43
Stare foarte buna