Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Teamwork. Student's Book 1. Limba engleza clasa a IV-a
Teamwork. Student's Book 1. Limba engleza clasa a IV-a, from the contents: Dinomania, What' on?, All about animals, Talk about places, Give and follow directions, Get the message!, It's a small world, Computer world, Talk about the weather.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Teamwork. Student's Book 1. Limba engleza clasa a IV-a

  • 39.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor David Spencer David Vaughan
An publicare 1998
Editura Heinemann Elt
Limba engleza
Numar pagini 135
Stare foarte buna