Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Deutsch mit Spass. Manual de limba germana pentru clasa a IX (anul VIII de studiu)
Deutsch mit Spass. Manual de limba germana pentru clasa a IX (anul VIII de studiu) - un excelent material intocmit de Ida Alexandrescu, Ioan Lazarescu. Manualul a fost elaborat in anul 1995, in conformitate cu programa scolara aprobata de Min. Invatamantului. Din sumar: Grammatik - Passiv, Wie ein Buch entsteht, Aus der Geschichte des Buchs, Wortschatz zum Thema, Reisen frueher und heute, Lied - Im Fruehtau zu Berge.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Deutsch mit Spass. Manual de limba germana pentru clasa a IX (anul VIII de studiu)

  • 25.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Ida Alexandrescu Ioan Lazarescu
An publicare 1997
Editura Didactica si Pedagogica
Limba romana
Numar pagini 202
Stare foarte buna