Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Gramatica germana, teoretica si practica (1899)
Gramatica germana, teoretica si practica (1899), o lucrare de Ludovic Leist, dupa metoda Gaspey-Otto-Sauer, editie hard-cover. Cuprinde afara de principalele reguli ale limbii germane, teme, bucati de citire si conversatiuni, precum si un vocabular. Lucrare prelucrata pentru usul romanilor - Deutsche Konversations-Grammatk fuer Rumaenen.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Gramatica germana, teoretica si practica (1899)

  • 109.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Ludovic Leist
An publicare 1899
Editura Juliu Groos
Limba romana
Numar pagini 394
Stare foarte buna