Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Lekture in leichtem Deutsch (I+II+III Stufe)
Lekture in leichtem Deutsch (I+II+III Stufe) - volume de Livia Stefanescu, sunt destinate elevilor din clasele V-VIII ca lectura particulara. Coperta si lustratiile apartin Elenei Tabacaru. Din cuprins: Unsere Heimat, Schoenste Zeit, Der Letzte, Friedensleid, Alibeg Kaschkaschi, Der Preistarif, Kennst du dein Vaterland?, Die Zahme Boa.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Lekture in leichtem Deutsch (I+II+III Stufe)

  • 60.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Livia Stefanescu
An publicare 1967
Editura Didactica si Pedagogica
Limba germana
Numar pagini 164; 238; 245
Stare foarte buna