Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Limba germana. Manual pentru anul I de studiu (1990)
Limba germana. Manual pentru anul I de studiu (1990) - o lucrare elaborata in anul 1961, referenti: Michaela Micu Pericle si Aurelia Calugarita. Din sumar: Wie heisst du?, Die Klasse, Auf dem Land, In der Pause, Wo wohnst du?, Am Sonntag, Besuch in einer Fabrik, Wir zaehlen und rechnen, Wo ist das? Das Korn, Unser Vaterland, Der 1. Juni.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Limba germana. Manual pentru anul I de studiu (1990)

  • 29.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


An publicare 1990
Editura Didactica si Pedagogica
Limba romana
Numar pagini 146
Stare satisfacatoare