Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Limba germana. Manual pentru clasa a X-a (anul III)
Limba germana. Manual pentru clasa a X-a (anul III), o carte de Bruno Colbert, Magda Iordanescu, aprobata de Min. Invatamantului cu 133491/1963. Din cuprins: Das Landeswappen, Articolul hotarat, Regimul verbelor, Subiectul si predicatul, Conjugarea verbelor, Declinarea mixa a adjectivului, Nume geografice, Comparatia adverbelor, Genul substantivelor, Modele de conjugare, Diatezele activa si pasiva.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Limba germana. Manual pentru clasa a X-a (anul III)

  • 35.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Bruno Colbert Magda Iordanescu
An publicare 1965
Editura Didactica si Pedagogica
Limba romana
Numar pagini 208
Stare satisfacatoare