Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Manual de limba germana pentru clasa a IV-a si a V-a
Manual de limba germana pentru clasa a IV-a si a V-a anul I si clasa I superioara de comert, de Alexandru Ebervain, Reinhold Scheibler, editia a VI-a. Manual reaprobat in 1941 de Onor. Minister al Culturii Nationale. Fata de editiile anterioare, prezentul manual are si calitatea de a contine dupa bucatile de citire cate o serie de intrebari sub titlul Frage und Anwortspiel pentru exercitarea conversatiei.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Manual de limba germana pentru clasa a IV-a si a V-a

  • 53.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Alexandru Ebervain Reinhold Scheibler
An publicare 1942
Editura Socec
Limba romana
Numar pagini 166
Stare buna