Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Manual de limba germana pentru clasa a V-a secundara
Manual de limba germana pentru clasa a V-a secundara de baieti si fete, conform programei analitice, de Gh. Coman, N. I. Russu, editia a XXI. Lucrarea este compusa pe baza noului program analitic al scoalelor secundare, prezinta la sfarsit o gramatica, iar pentru verbele neregulate, pe care le vom intalni in diferite texte, s-a alcatuit un tablou rezumativ aratand timpurile principale. La sfarsit gasim un vocabular cu cuvintele continute in acest manual.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Manual de limba germana pentru clasa a V-a secundara

  • 45.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Gh. Coman N. I. Russu
An publicare 1937
Editura Alcalay
Limba romana
Numar pagini 263
Stare buna