Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Manual de limba germana pentru Scoalele Militare de Infanterie
Atentie, lucrarea Manual de limba germana pentru Scoalele Militare de Infanterie nu are coperta fata/verso! In scoala militara elevul trebuie introdus in cunoasterea limbii technice militare si a expresiunilor speciale militare, cari nu pot fi gasite in literatura si dictionarele obisnuite, dar a caror insusire este absolut necesara pentru descifrarea regulamentelor, revistelor si studiilor germane, tehnice sau generale.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Manual de limba germana pentru Scoalele Militare de Infanterie

  • 47.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


An publicare 1932
Editura Tipografia Scoalei Militare de Infanterie
Limba romana
Numar pagini 112
Stare germana