Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Capacitate 1999. Teste de limba romana
Capacitate 1999. Teste de limba romana este o lucrare elaborata de Sofia Dobra, Florentina Samihaian, coordonator al selectiei Adrian Stoica. Cartea cuprinde 50 de teste de limba si literaura romana, urmate de bareme detaliate, care ofera si indicatii clare aspra modului cum trebuie abordata rezolvarea subiectelor propuse.. Lucrarea este un excelent mijloc de pregatire, un util ghid pentru examenul de capacitate din anul 1999.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Capacitate 1999. Teste de limba romana

  • 15.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Sofia Dobra Florentina Samihaian
An publicare 1999
Editura Humanitas
Limba romana
Numar pagini 201
Stare foarte buna