Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Limba noastra-i o comoara (Gymnasium)
Limba noastra-i o comoara (Gymnasium) Exercitii de limba romana pentru ciclul primar - o lucrare elaborata de Vasile Molan, Letitia Parvulescu. Cartea de fata se adreseaza atat elevilor din clasele I-IV, dar si invatatorilor, si parintilor care doresc sa-si ajute copiii in insusirea corecta a limbii romane. Ea cuprinde exercitii variate de vocabular, gramatica, ortografie si punctuatie, cu grade diferite de dificultate, ceea ce o face accesibila tuturor elevilor.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Limba noastra-i o comoara (Gymnasium)

  • 19.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Vasile Molan Letitia Parvulescu
An publicare 1991
Editura Petrion
Limba romana
Numar pagini 126
Stare satisfacatoare