Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Limba romana. Clasa a V-a caietul elevului (2000)
Atentie, manualul intocmit de Alexandru Crisan, Sofia Dobra, Florentina Samihaian, Limba romana. Clasa a V-a caietul elevului (2000), are cateva adnotari cu creionul, in rest starea este perfecta. Cartea Caietul elevului cuprinde peste 500 de exercitii, 12 probleme enigmistice, set de teme noi pentru fiecare lectie din manual, jocuri lingvistice si de comunicare, ilustratia factor in actul invatarii. Lucrarea de fata contine ilustratii in text.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Limba romana. Clasa a V-a caietul elevului (2000)

  • 21.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Alexandru Crisan Sofia Dobra Florentina Samihaian
An publicare 2000
Editura Humanitas
Limba romana
Numar pagini 175
Stare buna