Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Limba romana. Manual pentru clasa a V-a (1997)
Limba romana. Manual pentru clasa a V-a (1997), un material intocmit de Victoria Padureanu, Matei Cerkez, Flori Lupu, este aprobat prin Ordinul nr. 4493 din 19.07.1995, in urma ultimei licitatii organizate de catre Ministerul Educatiei si Cercetarii si este realizat in conformitate cu programa analitica aprobata de MEC. Cartea de fata propune un sistem de intrebari si probleme, care dirijeaza lectura explicativa sau critica, stimuland dobandirea unor deprinderi si capacitati de comunicare, de receptare a unui text, de analiza gramaticala. Manualul propune rezolvarea unor teme, imediat dupa introducerea elementelor teoretice, vizand preluarea si aplicarea imediata a acestora.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Limba romana. Manual pentru clasa a V-a (1997)

  • 28.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Victoria Padureanu Matei Cerkez Flori Lupu
An publicare 1997
Editura All
Limba romana
Numar pagini 248
Stare buna