Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Limba romana. Manual pentru clasa a VI-a (1998)
Limba romana. Manual pentru clasa a VI-a (1998), o lucrare intocmita de Alexandru Crisan, Sofia Dobra, Florentina Samihaian, recomandata tuturor celor care in clasa a VI-a au utilizat alternativa Humanitas, autorii fiind consecventi cu metoda si cu abordarea propusa in prima carte. Manualul de fata respecta integral curriculum-ul national de limba si literatura romana pentru clasa a VI-a. Ea continua firesc structura si modalitatile de lucru impuse de manualul de clasa a V-a si pregateste elevii pentru continuturile si solicitarile din manualele pentru clasa a VII-a si a VIII-a.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Limba romana. Manual pentru clasa a VI-a (1998)

  • 24.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Alexandru Crisan Sofia Dobra Florentina Samihaian
An publicare 1998
Editura Humanitas
Limba romana
Numar pagini 255
Stare buna