Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Limba si literatura romana. Evaluare curenta pentru clasa a VIII-a (Art, 2007)
Colectia de exercitii propuse prin lucrarea de fata - Limba si literatura romana. Evaluare curenta pentru clasa a VIII-a (Art, 2007), autori Mariana Cheroiu, Antonia Dimieru, St. M. Ilinca - are ca fundament dorinta autorilor de a veni in sprijnul elevilor, pentru pregatirea in vederea examenelor, la toate nivelurile. La baza acestor exercitii stau unele dintre textele manualelor, elaborate dupa programa in vigoare. Suplimentar se aduc noi provocari intru cunoasterea aprofundarea materiei prin selectia de fragmente inedite, care raspund competentelor prevazute prin curriculum-ul scolar.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Limba si literatura romana. Evaluare curenta pentru clasa a VIII-a (Art, 2007)

  • 22.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Mariana Cheroiu Antonia Dimieru St. M. Ilinca
An publicare 2007
Editura Art
Limba romana
Numar pagini 295
Stare foarte buna