Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Modele si teste rezolvate de analiza gramaticala
Modele si teste rezolvate de analiza gramaticala pentru admiterea in licee si invatamantul superior, un material de Alexandru Metea, Sergiu Drincu. Lucrarea cuprinde modele de analiza sintactica atat la nivel de fraza cat si la nivel de propozitie. Toate textele si testele cuprinse in aceasta carte sunt rezolvate si se adreseaza elevilor de liceu si candidatilor la facultatile de filologie, de drept, de ziaristica ori la Academia de Politie.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Modele si teste rezolvate de analiza gramaticala

  • 21.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Alexandru Metea Sergiu Drincu
An publicare 1992
Editura Petrion
Limba romana
Numar pagini 157
Stare foarte buna