Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Sa dezlegam tainele textelor literare - clasa a IV-a (Rodica Birau, 1995)
Sa dezlegam tainele textelor literare - clasa a IV-a, o lucrare de Rodica Birau, Mihaela Cimpoieru, Paula Ilie. Varietatea exercitiilor si a rubricilor propuse ajuta elevii in dobandirea competentelor de comunicare, prin utilizarea precisa si nuantata a cuvintelor si exprimarea adecvata in situatii concrete, in argumentarea unei opinii, in interpretarea textelor-suport, dar si in redactarea unor compuneri pe teme diverse.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Sa dezlegam tainele textelor literare - clasa a IV-a (Rodica Birau, 1995)

  • 23.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Rodica Birau Mihaela Cimpoeru
An publicare 1995
Editura Carminis
Limba romana
Numar pagini 223
Stare buna