Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Imbunatatirea interventiei timpurii pentru copiii deficienti de auz din judetul Sibiu
Imbunatatirea interventiei timpurii pentru copiii deficienti de auz din judetul Sibiu, editie bilingva romano-germana, este o lucrare intocmita de Hertmut Jacobs, Rodica Popescu. Din sumarul cartii: Alegerea tipului de instrument auditiv, Orientarea audioprotetica, Folosirea aparaturii FM, Munca pedagogica cu copiii deficienti de auz, Gradinita, Posibilitati de scolarizare.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Imbunatatirea interventiei timpurii pentru copiii deficienti de auz din judetul Sibiu

  • 50.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Hertmut Jacobs Rodica Popescu
An publicare 2005
Limba germana/romana
Numar pagini 262
Stare foarte buna