Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Sociologia educatiei (cu dedicatie)
Cartea Sociologia educatiei (cu dedicatie) contine dedicatia unuia dintre autori, Cornel Constantinescu. Lucrarea este o invitatie adresata celor chemati sa promoveze sociologia educatiei in planul Departamentului Personalului Didactic, in concordanta cu ceea ce prevede Legea Invatamantului din 1995. Ea ofera o analiza riguroasa a conceptelor de baza ale pedagogiei si sociologiei, privite in actiunea si interactiunea lor.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Sociologia educatiei (cu dedicatie)

  • 41.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Sorin Cristea Cornel Constantinescu
An publicare 1996
Editura Hardiscom
Limba romana
Numar pagini 279
Stare foarte buna