Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Lanul de grau (cu dedicatie)
Volumul de versuri Lanul de grau (cu dedicatie) contine edicatia autorului, poetul Florea Miu. Din cuprinsul cartii: Papirus, Intre mine si umbra, Aproape vis, Remember, Se ridica izvoarele, Exercitii de absenta, De profundis, Intre ape, Semn indefinit, Ochi de departe.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Lanul de grau (cu dedicatie)

  • 16.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Florea Miu
An publicare 1987
Editura Cartea romaneasca
Limba romana
Numar pagini 87
Stare foarte buna