Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Realitatea adevarului presupus
Realitatea adevarului presupus este un volum de poezii de Marina Vlad Docea. Autoarea prezentei antologii reuseste sa surprinda in versurile sale sensibilitatea sa la raspunsurile anilor ce trec, privindu-i permanent cu uimire, bucurandu-se mereu de scurgerea timpului, dorindu-si o viata implinita. Trecand peste toate neimplinirile vietii, poeta merge mai departe, ducandu-si viata asa cum este ea, muncind sau savurand placerile acesteia.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Realitatea adevarului presupus

  • 7.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Marina Vlad Docea
An publicare 2003
Editura Macedoneanul
Limba romana
Numar pagini 47
Stare foarte buna