Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Calatoria (George Balaita)
Calatoria (George Balaita) este o carte de George Balaita, romancier roman si unul dintre prozatorii clasici ai literaturii romane contemporane, caruia i-au fost decernate Premiul Uniunii Scriitorilor (1975) si Premiul "Ion Creanga" al Academiei Romane (1977). Cartea de fata, colectia Luceafarul, reprezinta debutul editirial al lui Balaita.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Calatoria (George Balaita)

  • 11.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor George Balaita
An publicare 1964
Colectie Luceafarul
Editura pentru Literatura
Limba romana
Numar pagini 159
Stare foarte buna