Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Chipuri si suflete
Cu Chipuri si suflete, Al. Cazaban se impune ca scriitor, cu o observatie realista, ironie, sobrietate stilistica, portretizare si umor - trasaturi reliefate pregnant si in volume ca: Baiatul lui Mos Turcu, Oameni cumsecade, Tovarasul de drum, Rozica, Intre femeie si pisica sau Pacatul Sfintiei sale. Din cuprinsul volumului: Prietenia lui Nedelcu, De hatarul femeii, Vanatorul de vidre, Cezar, Noroc porcesc, Baraganul iarna, Stavar Vanghelie, Un drum la Snagov.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Chipuri si suflete

  • 17.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Al. Cazaban
An publicare 1973
Editura Minerva
Limba romana
Numar pagini 333
Stare buna