Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Colectionarul de exceptii
Din cuprinsul volumului de proze satirice Colectionarul de exceptii, de Dan Plaesu: Omor cu premeditare, O problema cu coada, Pepsi sub orice critica, Sub acelasi soare, Sedinta de Revelion, Pasiune de proba, Surub cu fundulite, Cocori pe corso, Viata de caine, Strofe fara raspuns.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Colectionarul de exceptii

  • 5.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Dan Plaesu
An publicare 1983
Editura Junimea
Limba romana
Numar pagini 156
Stare buna