Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Debut '86 (culegere de proza scurta a tinerilor scriitori)
Antologia Debut '86 (culegere de proza scurta a tinerilor scriitori) are o postfata de Mircea Ciobanu si prezentari de Marin Sorescu, F. Neagu, M. Dinescu sau Tudor Octavian. Dintre scriitorii prezenti in culegere: Lidia Bondor - Rascumpararea, Rodica Palade - Nu exisa Polul Sud, Horia Ursu - Iarba de august, Vasile Datcu - Caseta, Cezar Irimia - Ochi necrutatori, nemiscati, Clelia Ifrim - Porturi si iubiri, Paul Ghitiu - Inselatoarele drumuri, Liana Buligan - Sansa noastra cea de toate zilele, V. Butulescu - Oaze de nisip.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Debut '86 (culegere de proza scurta a tinerilor scriitori)

  • 16.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


An publicare 1986
Editura Cartea Romaneasca
Limba romana
Numar pagini 620
Stare foarte buna