Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Inramari (proza)
In prefata la volumul anterior - Exercitii de respiratie - prevedeam ca in Bralostiteanu se ascunde un posibil prozator. Paginile volumului respectiv depaseau cadrul unor insemnari ce respiraru sinceritate si acuratete, impunand un stilist cu acces la metafora, o metafora zamislita din atitudinea ideii si din acuitatea observatiei. Inramari (proza), o carte de Eugen Bralostiteanu, contine proze ce imi confirma previziunile si acest fapt nu poate decat sa bucure, sa procure o reala satisfactie spirituala - Romulus Diaconescu.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Inramari (proza)

  • 8.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Eugen Bralostiteanu
An publicare 2001
Editura Cugetarea Tigero
Limba romana
Numar pagini 115
Stare foarte buna