Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Jumbo-Jet si alte proze
Stefan Iures, autorul prozelor Jumbo-Jet si alte proze, poet, prozator, traducator si eseist roman, a debutat in Scanteia Tineretului cu poezia Examene, in 1949, iar debutul editorial l-a avut cu volumul Cuvant despre tinerete in anul 1953. Din cuprinsul volumului: Sosoni, masura mare, Mesagerul scrisorii postume, Barbat la oglinda, Cocosul Sfantului Petru, Femeie pe plaja, Frezii si trufe, La Turlus.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Jumbo-Jet si alte proze

  • 6.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Stefan Iures
An publicare 1984
Editura Cartea Romaneasca
Limba romana
Numar pagini 316
Stare buna