Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Personaje in cristalin

Din sumarul volumului de proze scurte Personaje in cristalin: Ultimul pisc, Samson Dibar se urneste ortografia, Practicianul, Aparatul de filmat, Personaje in cristalin. Scriitura autorului Dan Bogdan este una nervoasa, aspra, cu fraza scurta; se poate oberva arta portretizarii fizice, dar si morale, o mare abilitate in a introduce cititorul in lumea sufleteasca a eroilor.

Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Personaje in cristalin

  • 3.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Dan Bogdan
An publicare 1986
Editura Albatros
Limba romana
Numar pagini 160
Stare buna