Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Povestiri pe o tema data

Cartea Povestiri pe o tema data sau Pseudo-etico-panorama, scrisa de Corneliu Radulescu, contine proze scurte: Istoria unui esec, Baietii de pe balcon, Despre ceea ce stim si nu vom sti niciodata, Anita merge la piata, Un paner cu piersici, La plimbare, cu Doamna, Despre somnul perfid al remuscarii, Plimbarea cu masina si pantomima.

Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Povestiri pe o tema data

  • 3.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Corneliu Radulescu
An publicare 1987
Editura Eminescu
Limba romana
Numar pagini 238
Stare foarte buna