Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Reliefuri (Debut '88 proza)
Antologia Reliefuri (Debut '88 proza) - presedintele juriului Marin Sorescu, ii cuprinde printre altii pe Ion Soldea, Marinela Iacob, Alex. Duran, Fl. Savoiu, C. Miu, Iosif Cristescu sau Anghel Gadea, cu: Rodaj de noapte, Drum catre azi, Geamantanul cu ghiocei, Calea spre mare, Statuia Bukoleon, Asa cum a fost, Chemarea, Permisia, Flori de camp.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Reliefuri (Debut '88 proza)

  • 6.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


An publicare 1989
Editura Scrisul Romanesc
Limba romana
Numar pagini 301
Stare foarte buna