Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Sarbatoare tarzie
Sarbatoare tarzie, editie princeps, un volum de proze scurte de Ion Florian Panduru. Din sumarul acestora: Plugul de langa speranta, Drumuri, Raiul fiecaruia, Caii lui Manole, Ulita nuntii, Casa Gutu, telefon 212, Mobila cu recameu, Apa dintai, Limpase aprinse, Dincolo de amurguri, Pasarea Gulupilor, Din Priboi se vede marea, Sarbatoare tarzie.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Sarbatoare tarzie

  • 7.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Ion Florian Panduru
An publicare 1981
Editura Facla
Limba romana
Numar pagini 182
Stare buna