Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Scrieri alese Vol.I (Delavrancea, 1958)
Din sumarul volumului Scrieri alese Vol.I (Delavrancea), colectia Scriitori Romani: Pravoslavnicul si slaninele, Sentino, Bunica, Doua lacrami, Hagi-Tudose, Palatul de clestar, Bunicul, Domnul Vucea, Sultanica. Editie hard-cover, cu un studiu introductiv de Al. Sandulescu, o coperta de Ion Petrescu.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Scrieri alese Vol.I (Delavrancea, 1958)

  • 9.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Delavrancea
An publicare 1958
Colectie Scriitori Romani
Editura de Stat pentru Literatura si Arta
Limba romana
Numar pagini 490
Stare satisfacatoare