Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Comentarii ale studiilor Scolii de Sabat de Ellen White
Comentarii ale studiilor Scolii de Sabat de Ellen White, seria Viata crestina practica, cuprinde si citate din Spiritul Profetic, aranjate pentru studiul zilnic. O traducere in limba romana de Loredana Sarbu. Din cuprins: Dragostea si Credinta, Speranta si Viata, Revelatia si Pacatul, Harul si Raiul, Misiunea si Ucenicia.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Comentarii ale studiilor Scolii de Sabat de Ellen White

  • 15.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Ellen White
An publicare 2009
Editura Viata si Sanatate
Limba romana
Numar pagini 119
Stare buna