Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Copiii Capitanului Grant Vol.II (1984)
Copiii Capitanului Grant Vol.II (1984) este un roman de aventuri, capodopera scriitorului francez Jules Verne. O traducere in limba romana de M. Petroveanu si C. Toescu. Editia a II-a, numarul 29 in colectia Jules Verne de la editura Ion Creanga.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Copiii Capitanului Grant Vol.II (1984)

  • 13.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Jules Verne
An publicare 1984
Editura Ion Creanga
Limba romana
Numar pagini 327
Stare buna