Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Cazul Andreasson Vol.I+II
Cazul Andreasson Vol.I+II este o carte de Raymond E. Fowler, in romaneste de Cristian Banu. Titlul original: The Andreasson Affair. Autorul bestseller-ului Ei sunt aici, unul dintre cei mai cunoscuti experti din lume in domeniul OZN, ne ofera o adevarata punere la zi a prezentei extraterestrilor printre noi: guvernul american se afla in posesia mai multor nave extraterestre; un OZN imens a fost observat deasupra orasului canadian Montreal; contacte directe petrecute in numeroase zone ale planetei noastre.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Cazul Andreasson Vol.I+II

  • 30.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Raymond E. Fowler
An publicare 1996
Editura Aldo Press
Limba romana
Numar pagini 255; 281
Stare foarte buna