Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Chei pentru Univers
Cartea lui Alexandru A. Boiu, Chei pentru Univers - pagini despre literatura de anticipatie - contine figuri in text. In paginile prezentei carti, Boiu ridica urmatoarea problema: cat de stiintifica trebuie sa fie o naratiune S.F.? Nu foarte mult, raspunde, dar nici prea putin stiintifica si, mai ales, paginile povestilor si romanelor S.F. nu trebuie sa contina stupiditati, neadevaruri implacabile, teorii ilogice sau penibile stiintific.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Chei pentru Univers

  • 20.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Alexandru A. Boiu
An publicare 1984
Editura Litera
Limba romana
Numar pagini 122
Stare foarte buna