Vezi cos Comanda
Stoc epuizat CPSF 163
Atentie, revista CPSF 163 nu are coperta spate iar coperta fata este dezlipita, necesita lipire! Cartea contine B. Z. Fradkin, Prizonierii beznei de foc Vol.V 0 Asaltul temperaturilor negative. Revista editata de Stiinta si tehnica, anul VII de aparitie, septembrie 1961.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

CPSF 163

  • 5.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


An publicare 1961
Colectie CPSF
Editura Revista Stiinta si Tehnica
Limba romana
Numar pagini 31
Stare satisfacatoare